Vincent

• Sum av aktivitet 4
  • Siste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brukere
  • Følges av 0 brukere
  • Stemmer 1
  • Abonnementer 1

Aktivitetsoversikt

Siste aktivitet fra Vincent
  • Avatar

Vincent opprettet en artikkel,

XPLORA 5 - Er klokken vanntett?

XPLORA 5 har den tekniske beskrivelsen av vanntetthetsgrad IP68. IP brukes som en standard for å klassifisere nivå av vanntetthet på tekniske produkter. IPX8 tar beskyttelsen et hakk høyere enn and...

• Avatar

Vincent opprettet en artikkel,

XPLORA 4 - Vanntett

XPLORA 4 har den tekniske beskrivelsen av vanntetthetsgrad IPX8. IP brukes som en standard for å klassifisere nivå av vanntetthet på tekniske produkter. IPX8 tar beskyttelsen et hakk høyere enn and...